2009. május 16., szombat

Élmény alapú pihentető napok


Selfness Point - Élmény alapú pihentető napok

Több év tapasztalata mutatja, hogy az emberek gyakran a pihenésre szánt napokra is magukkal viszik a mindennapok feszültségeit, míg a regenerációra fordított idő egyre kevesebb. A valóban pihentető, feltöltő szabadságra napjainkban ritkán adódik lehetőség. Nagy szükség van olyan kikapcsolódásra, ahol rövid idő alatt ténylegesen ellazulhat és regenerálódhat test és lélek.

3 napos programunkkal a Balaton természeti közelségében az a célunk, hogy a résztvevő vendégek néhány nap alatt testileg és szellemileg is felfrissüljenek, jobban megismerjék magukat, gondolataikat, érzéseiket és megtalálják belső egyensúlyukat.

A program kitűnő lehetőséget ad a pihentető szellemi kikapcsolódásra. Ugyanakkor a testet sem szorítjuk a háttérbe. A Hullám Villa mindazt biztosítja, ami a kikapcsolódáshoz szükséges. A napi Stresszoldó jóga segít a test ellazításában. A saját élményű programok (Fókuszolás, Élmény alapú relaxiáció) mellett minden vendégnek marad ideje sportolni, szaunázni vagy akár egy kellemes masszázsra.

Fontos! A programon való részvétel nem igényel semmiféle jógás vagy egyéb elő tapasztalatot!

Időpontok:

  • Június 5-7
  • Július 10-12
  • Augusztus 28-30

Csoportok, munkacsoportok, stb. jelentkezését is várjuk! Továbbá igény szerint, megfelelő létszám esetén egyéb alternatív időpontokban is állunk rendelkezésre.

Kedvezményes csomagár: Kétágyas szobában: 47.000,- Ft / fő / Csomag (Egyágyas elhelyezéssel: 55.000,- Ft / fő / Csomag)
Üdülési csekket is elfogadunk!

Jelentkezés, bővebb felvilágosítás: Gáthy Kriszta - info@hullamvilla.hu, Haraszti Tamás - 30/319-1481

További információ: http://hullamvilla.hu/

Linkek:
http://psychyoga.blogspot.com/
http://fokuszolas.hu/
http://www.mandalajoga.hu/Stresszold.h

Blogarchívum